VAN / ÇALDIRAN - Kilimli İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 07.06.2022 tarihli 20-24 Haziran 2022 Mesleki Çalışma Dönemi konulu resmi yazısına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Dönem sonu yapılacak iş ve işlemlerin bilgisine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuz öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında hazırlamış olduğu Bilim Fuarımızın açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

May

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Ümit YILDIRIM tarafından 11.05.2022 tarihinde düzenlenecek "2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Değerlendirme Semineri"ne tüm velilerimiz davetlidir.

TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2022 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına Başvuru Takvimi ve Şartları aşağıdaki görsellerde yer almaktadır.  Lütfen başvuru şartlarını okuyup süreç takvimine dikkat ederek başvuru işlemini yapınız.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Ümit YILDIRIM tarafından 21.12.2021 tarihinde düzenlenecek "2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Değerlendirme Semineri"ne tüm velilerimiz davetlidir.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMASINA İLİŞKİN DUYURUSU AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.

Okulumuza Yeni Atanan Sözleşmeli Öğretmenlerimize Duyurulur!

Ağu

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI RESMÎ EĞİTİM KURUMLARINDA 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİ KAPSAMINDA GÖREV YAPAN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN SAĞLIK MAZERETİNE BAĞLI İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME DUYURU YAZISI VE EK LİSTESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.

ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR!

Ağu

2021 Ağustos ayı özür grubu yer değiştirme klavuzu aşağıdaki linkte yer almaktadır. Öğretmenlerimize duyurulur!

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokulları bünyesİnde açılmak üzere planlanmış "Telafi Eğitiminde Ben de Varım" programı okulumuzda da uygulamaya konulacaktır. Açılacak olan kurslara ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimiz kişisel Mebbis sistemleri üzerinden başvuru işlemleri bölümüne giriş yapıp okulumzun adını listeden seçerek başvuru yapabileceklerdir.

Son Başvuru Tarihi: 2 Temmuz

Not: ilçemizde bulunan ve okulumuzda görev almak isteyen ücretli öğretmenlerimiz okulumuz idaresine dilekçe ile başvuruda bulunabileceklerdir.

Tüm Öğretmenlerimize duyurulur.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından il içi ve iller arası yer eğiştirmelere ilişkin duyurular aşağıdaki bağlantılarda yer almaktaır. tayin isteyecek olan öğretmenlerimize duyurulur.

Haz

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı, yıl sonu yapılacak olan işlemler aşağıdaki bağlantıda listelenmiştir. gerekli işlemlerin 12/06/2021 tarihi saatv 00.00'a kadar tamamlanması hususunda gereğini rica ederim.

May

31 MAYIS 4 HAZİRAN HAFTASI ESNEK ÇALIŞMA PROGRAMI AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDADIR. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR.

May

17-21 Mayıs haftası "Döünüşümlü Esnek Çalışma Planı" aşağıdaki linkte yer almaktadır. Öğretmenlerimizin dikkatle incelemesi gerekmektedir. Esnek ÇAlışma Programı hakkında sorusu olan öğretmenlerimiz okulumuzun idaresiyle iletişime geçebilir.

Mrt

Okulumuzda kayıtlı bulunup "Destek Eğitim Odası" eğitimine ihtiyaç duyan öğrencilerimizin hangi derslerde eksikleri bulunduğu ve Destek Eğitim Odası hizmetinin yürütüleceği zaman dilimleri aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur. Destek eğitim odasında görev almak isteyen öğretmenlerimizin 05/03/2021 CUMA günü mesai bitimine kadar, görev almak istediklerini belirten dilekçe ile beraber okulumuz idaresine başvurmaları gerekmektedir. Öğretmenlerimiz dilekçelerini yazarken bağlantıdaki açıklamalara dikkat etmeli ve ders verebilecekleri uygun gün ve saatleri belirtmelidirler.